divendres, 27 d’agost del 2010

Enllestint les obres ...

Ja es va perfilant l'acabament de l'ampliació ... a la quasi finalització del porxo , i als retocs del mòdul, cal però acabar d'adequar el pati, i treure les males herbes ... i pràcticament ja estarà tot llest per al començament del nou curs.

Falta la senyalització viaria vertical i horitzontal , tal com està previst en el pla d'ordenació d'escoles. En aquesta actuació falta la senyalització d'escola en retol d'alta visibilitat, i la reducció de velocitat pintada en el terra. El rebaixos a les voreres properes ja fa dies que estan finalitzats.

Aquí algunes de les fotografies realitzades en els últims dies, on podem veure l'evolució de l'ampliació.


diumenge, 15 d’agost del 2010

En marxa la marquesina ...

Ja està en marxa la marquesina , una estructura de considerables dimensions, que enllaça els diferents mòduls en forma de L ... comença a dibuixar-se com quedarà l'escola ...

També ja ens han arreglat el sostre del mòdul annexe.




dilluns, 9 d’agost del 2010

Modificacions al mòdul ...

Aquesta setmana, ens han canviat la configuració del mòdul. Si a primera vista, no quadrava tot plegat, han fet un canvi de plafons, i ara ja te un altre aspecte.


De totes maneres, la cosa va piano-piano, a veure si hauran de córrer a última hora ... queda menys d'un més per iniciar les classes el 7 de setembre ...

Ah, també ja ens han  recol·locat el fanal que havien tret ...